Patrik Leonardsson

Fine art prints - Fotokonst
& utställningar

Patrik Leonardsson

fine art prints fotokonst
& Utställningar

Tavlor i hemmiljö 5

Mina bilder som fotokonst.

Många av mina fotografier har blivit fotokonst i form av Fine Art prints vilket också är en stor del i min verksamhet. Jag producerar själv med en 44 tums fotoskrivare på ett antal Fine Art medier.
Signerade och numrerade serier i begränsad upplaga i större format är det vanligaste men jag har även mindre enklare serier. När det gäller storlek och utförande är det bara att önska på. Jag kommer i de flesta fall och levererar och hänger upp om så önskas. Smidigast är om du slår en signal eller mailar mig dina önskemål. Kika gärna in på min motivsajt via knappen här under texten, där hittar du över trehundra motiv att börja med, samtliga har blivit tavlor. Vill du se fler bilder runt ett visst motivområde, still eller plats så bara kontakta mig så plockar jag ihop en specialkollektion till just dig.
Ett axplock med ca 300 motiv hittar du via knappen här under.

Tavlor i hemmiljö 4

Utställningar.

Just nu inga pågående utställningar men planeringen för min sommarutställning på Särdals kvarn är i full gång med en massa nya spännande motiv. Vernissage i vanlig ordning i början av maj.
Om ni vill se mina tavlor innan dess så bara hör av er så är ni hjärtligt välkomna till mitt minigaller här på Kvarnbacken i Möllegård.
Hjärtligt välkomna!

Tavlor i hemmiljö 5

Fine Art Prints.

Många av mina fotografier har blivit fotokonst i form av Fine Art prints vilket också är en stor del i min verksamhet. Jag producerar själv med en 44 tums fotoskrivare på ett antal Fine Art medier.
Signerade och numrerade serier i begränsad upplaga i större format är det vanligaste men jag har även mindre enklare serier. När det gäller storlek och utförande är det bara att önska på. Jag kommer i de flesta fall och levererar och hänger upp om så önskas. Smidigast är om du slår en signal eller mailar mig dina önskemål. Kika gärna in på min motivsajt via knappen här under texten, där hittar du över trehundra motiv att börja med, samtliga har blivit tavlor. Vill du se fler bilder runt ett visst motivområde, still eller plats så bara kontakta mig så plockar jag ihop en specialkollektion till just dig.
Ett axplock med ca 300 motiv hittar du via knappen här under.

Utställningar.

Just nu inga pågående utställningar men planeringen för min sommarutställning på Särdals kvarn är i full gång med en massa nya spännande motiv. Vernissage i vanlig ordning i början av maj.
Om ni vill se mina tavlor innan dess så bara hör av er så är ni hjärtligt välkomna till mitt minigalleri här på Kvarnbacken i Möllegård.
Hjärtligt välkomna!