Patrik Leonardsson

Fine art prints

Patrik Leonardsson

fine art prints

Tavlor på utställning.

Fine Art Prints.

Många av mina bilder passar utmärkt att göra tavlor av ”fine art prints”. På mina senaste utställningar är bilderna printade på 310 g akvarellpapper i storleken 42 x 60 cm samt på duk uppspänd på kilram 1 x 1 m. Givetvis går det att anpassa storleken om så önskas. Alla bilder signeras och numreras och blir därmed unika. Mina böcker är en bra vägledning i att hitta ”sin bild”, är den inte gjord som tavla innan blir det nummer ett. Följ länken nedan för ett litet urval av motiv som blivit tavlor.

Tavlor på utställning 2.
Tavlor på utställning 2.

Fine Art Prints.

Många av mina bilder passar utmärkt att göra tavlor av ”fine art prints”. På mina senaste utställningar är bilderna printade på 310 g akvarellpapper i storleken 42 x 60 cm samt på duk uppspänd på kilram 1 x 1 m. Givetvis går det att anpassa storleken om så önskas. Alla bilder signeras och numreras och blir därmed unika. Mina böcker är en bra vägledning i att hitta ”sin bild”, är den inte gjord som tavla innan blir det nummer ett. Följ länken nedan för ett litet urval av motiv som blivit tavlor.